Jouw carrière 

in de techniek 

We zijn trots op ons hechte team van zeer vakbekwame en hardwerkende specialisten. Vind jij het ook geweldig om je vak uit te oefenen en heb je zin om op de steun van fijne collega’s te kunnen rekenen? Wij zijn altijd op zoek naar monteurs met hart voor hun vak. We horen graag van je!

De mooiste kans ontstaat vaak wanneer je het niet verwacht. Bijvoorbeeld: je bent verwarmingsmonteur en hebt zin in grotere uitdagingen. Dan zou je zomaar goed in ons team kunnen passen. Bij ons doe je werk dat veel voldoening geeft en kun je je bovendien volop ontwikkelen. 


Wel ervaring met leidingwerk plaatsen maar niet met grote installaties? Geen probleem, we ondersteunen je graag met een kort opleidingstraject om je wegwijs te maken in de wereld van Binkhorst Techniek.


Werk vol afwisseling en verantwoordelijkheid, met heel veel ruimte voor creativiteit. En dat in een hechte, jonge organisatie waar ook plaats is voor gezelligheid en waar je geen nummer bent. Wij zouden het wel weten. Horen we gauw van je?

Lijkt het je wat om bij Binkhorst Techniek aan de slag te gaan als beginnend of ervaren installatiemonteur? Stuur ons dan een e-mail en vertel wat over jezelf en wellicht maak jij straks deel uit van het Binkhorst Techniek Team!

SOLLICITEER NU

Erkend leerbedrijf en VCA-gecertificeerd.

Binkhorst Techniek BV 

James Wattstraat 8-B

1976 BA IJmuiden


Telefoon: +31 255 745 008


E-mail: info@binkhorsttechniek.nl

Targa Design
Targa Design