De kracht van mensenwerk 

Passie voor ons vak. Dat is de basis van alles wat we doen. We overtreffen uw verwachtingen dankzij een duidelijke specialisatie: Binkhorst Techniek, installateurs van alles waar water doorheen loopt.

Binkhorst Techniek - Installateurs van alles waar water doorheen loopt.
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Binkhorst Techniek - IJmuiden
Binkhorst Techniek

We werken in een wereld waarin regels steeds strenger worden, en eisen en voorschriften steeds dwingender. Dit plaatst de productieketens van onze opdrachtgevers onder druk en kan veel tijd en energie kosten. Niet met Binkhorst Techniek. Met ons weet u dat uw project op schema blijft én voldoet aan alle voorwaarden.

Op elkaar ingespeeld

Kenmerkend is dat we naast onze opdrachtgevers staan. Onze belofte van persoonlijke dienstverlening op maat maken we keer op keer waar. Niet in de laatste plaats omdat we werken met een eigen team. Dit is een groot voordeel: onze vakmensen kennen elkaar en zijn geweldig goed op elkaar ingespeeld.

Persoonlijk & betrouwbaar
Binkhorst Techniek

Wij hebben bewezen dat we soepel en flexibel kunnen inspelen op de wisselende en vaak complexe vragen van onze opdrachtgevers. Dat merkt u in de kwaliteit van ons werk én in de wijze waarop we deze tot stand brengen. We werken persoonlijk, veilig én betrouwbaar.

Ontdek het zelf

Kortom: met Binkhorst Techniek treft u een partner met wie het prettig samenwerken is. Onze ervaring garandeert de uwe! 

Erkend leerbedrijf en VCA-gecertificeerd.

Binkhorst Techniek BV 

James Wattstraat 8-B

1976 BA IJmuiden


Telefoon: +31 255 745 008


E-mail: info@binkhorsttechniek.nl

Targa Design
Targa Design